Tips voor huur van Het Statenjacht Utrecht, Sterke hein, tips voor vaarlessen, ladies day, of de verhuur van sloepen, vletten, reddingsboten en luxe sloepen met opbouw, sloepen met en zonder schipper, Overnachtingen in Nigtevecht, en Weesp. voor verdere informatie; info@sloepenlunch.nl of;

 

Het Statenjacht Utrecht www.statenjacht.nl/

Overweegt u een zeilschip te huren voor een bijzonder evenement, een receptie, managementvergadering, huwelijk, personeelsuitje of relatiedag? En wilt u uw gasten een écht bijzondere ervaring bieden? Kies dan voor een ontvangst of zeiltocht op het Statenjacht. Statenjacht ‘de Utrecht’ is een natuurgetrouwe reconstructie van een schip uit het midden van de 18e eeuw.  Op het zeilschip ‘de Utrecht’ ontvangt u uw gasten comfortabel en in stijl in de authentieke ambiance van een statenjacht, het herenhuis onder de zeilschepen. Voor zakelijke evenementen, zoals vergaderingen of bedrijfspresentaties, kunt u het schip het beste tegen de wal laten liggen. U kunt dan 60 gasten comfortabel ontvangen. Wilt u ook met uw gasten varen, dan is de capaciteit maximaal 27 personen. Boekingenkantoor Statenjacht Utrecht, Joyce Heeren, Dorpsstraat 118, 1393 NK Nigtevecht

boekingskantoor@statenjacht.nl

www.statenjacht.nl/

tel: 06 – 8370 3464

http://www.youtube.com/watch?v=E5Zp6shwc54

 

http://www.sterkehein.nl  STERKE HEIN Zeilcharter

Welkom aan boord van Sterke Hein! Deze Lemsteraak, van 16,5 m in vissermanuitvoering naar Hoek Design, is gebouwd als wedstrijdschip volgens de modernste inzichten. Zij wordt gesierd door haar kleuren zwart en racinggreen. Gelegen in de Vecht te Muiden, langs de A1. Een ideaal vertrekpunt voor dagtochten door de centrale ligging en goede parkeervoorzieningen direct aan de jachthaven.

 

De Sterke Hein en het Statenjacht De Utrecht zijn beide en in combinatie met elkaar te huur via sloepen-lunch.nl  vraag vrijblijvende offerte aan.

 

 

http://www.evenaar.nl/p/vaarlessen

 

LadiesDay Voor dames die gezamenlijk een leerzame én gezellige dag willen hebben wij de Ladiesday bedacht; voor maximaal 5 personen een hele dag op het water in een mooie Evenaar Sloep met instructeur vaart u in het mooiste vaargebied van Nederland terwijl u geniet van koffie en/of thee, diverse snacks, een luxe uitgebreide lunch, gekoelde drankjes en een lekkere fles rosé! De Ladiesday's van de Evenaar Yachting zijn bovendien een origineel en leuk cadeau-idee!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=8zl6lMuYRK4#at=12

 

www.noworries.nu    Nigtevecht

No worries! is het motto van de schipper en tevens de naam van de mooie sloep. De ervaren schipper bezorgt u een heerlijke vaartocht over de Utrechtse Vecht, een prachtig meanderende rivier omgeven door schitterende buitenhuizen, theekoepels en molens.  No worries rekenen voorlopig € 95,- per uur, daar krijgt men 2 mensen voor: schipper en bediening. De sloep biedt meer mogelijkheden als een open sloep. Alleen al het feit dat er een toilet aan boord is een geruststelling voor de gasten. Bovendien kan No Worries in alle weersomstandigheden met een gesloten kap varen ideaal voor Managementteam retraite, Teamuitje, of bedrijfsuitje.

 

Info@sloepenlunch.nl Originele Reddingsboot Nigtevecht

In Nigtevecht kan men tevens verschillende unieke sloepen huren, zo is er een originele grote witte reddingsboot van 10 meter voorzien van een stille diesel, deze boot is makkelijk zelf te varen. Een mooie grote sloep met comfortabel lounge kussens, met of zonder schipper voor Managementteam retraite, Teamuitje, of bedrijfsuitje  Beschikbaarheid en prijzen van beide sloepen via Info@sloepenlunch.nl op aanvraag.

 

http://www.bootverhuurvecht.nl Weesp, aan de vecht  

Verhuur tuindersvlet. Voor vaarten over de rivier "De Vecht" en omliggende wateren.  Leuk voor personeelsuitjes, verjaardagen, vrijgezellenfeesten of een mogelijkheid om op eigen gelegenheid de rivier "De Vecht" op een andere manier te leren kennen! Leuk voor personeelsvereniging of bedrijfsuitje. Capaciteit tot max. 12 personen. Zelf varen (géén vaarbewijs nodig).

 

Tips voor overnachtingen Weesp aan de vecht;

 

www.deweesperkoe.nl

Typisch Hollands. Overnachten in ons sfeervolle en luxe gastenverblijf. Met familie of met je vrienden een weekendje weg. De Weesper Koe is een geweldige plek om te vertoeven. Deuren open en een uitzicht om nooit te vergeten.  Elke dag de vogels horen fluiten, de koeien horen loeien en de schapen horen mekkeren is Holland op zijn best.  Een fietstocht langs de Vecht of een bezoek aan de dorpjes in het Gooi, een dagje Amsterdam beleven, het ligt allemaal binnen je bereik. Een heerlijk vaartocht over de Vecht met onderweg een lunch, er zijn vele mogelijkheden om van het bezoek aan de Gooi en Vechtstreek te genieten. Daarna is het alsof je thuis komt. De prachtig ingerichte kamers met luxe boxspring of juist een ouderwetse dubbele bedstee lonken maar eerst even een drankje bij de openhaard en zomers op het prachtige terras gezellig bomen over…. “niks”. Ook voor vergaderen in huiskamerstijl kunt u bij ons terecht. Juist de informele sfeer maakt de bijeenkomst of de training tot een waardevolle management retraite of bedrijfsbijeenkomst. Neem eens een kijkje op onze website voor een impressie. Nieuwsgierig? Mail of bel Irene en zij stelt een op maat gemaakt arrangement voor u samen. Graag tot ziens op onze boerderij, Albert en Irene Hooijer.De Weesper Koe, plattelandsrecreatie  Groepsaccommodatie – B&B – Vergaderen – Workshops Dammerweg 3 1383 HT Weesp Telefoon: 06 123 68 162 info@deweesperkoe.nl

 

http://www.bed-blij.nl

Welkom bij www.bed-blij.nl Blij wordt je vanzelf wanneer je bij het Nigtevechtse Bed and Breakfast te gast bent. Omdat ze maar één gastenverblijf hebben is Bed&Blij persoonlijk en rustig. Maar bovenal is Nigtevecht nog een onontdekt dorpje aan de Vecht en daarmee een tip van sloepen-lunch.!!!

 

http://www.hetanker.nl

Jachthaven het Anker Loosdrecht De rust en de ruime opzet brengen u direct in de juiste vakantiestemming. Ideaal om op een mooie zomeravond of gedurende een welverdiende week vakantie in uw zeilboot, motorboot of sloep de plassen op te gaan.

 

Tips voor aankoop of verhuur van sloepen;

http://www.sloepenweb.nl is een informatieve website over het aankopen en huren van sloepen.

 

www.nauticlink.com

Alle Nederlandse sites over watersport en boten

 

www.botenverhuur-party-en-rondvaartboot.startpagina.nl

Alles op een rijtje

 

 

 

IMG_4396.jpg IMG_4397.jpg IMG_4403.jpg IMG_4404.jpg IMG_4405.jpg IMG_4411.jpg IMG_4421.jpg IMG_4437.jpg IMG_4504.jpg IMG_4506.jpg IMG_4524.jpg IMG_4669.jpg IMG_5162.jpg IMG_5165.jpg IMG_5179.jpg IMG_5194.jpg IMG_5223.jpg IMG_5232.jpg IMG_5243.jpg IMG_5252.jpg IMG_5282.jpg IMG_5925.jpg IMG_6622.jpg IMG_6628.jpg IMG_6632.jpg IMG_6852.jpg IMG_9450.jpg
©PUR-SER - Funky Ideas 2009
Alle rechten van tekst, beeld, logomateriaal en prijslijsten op deze site berusten bij Sloepen-lunch.nl®
Het is niet toegestaan tekst en beeld of logomateriaal of prijslijst van deze site te kopieren of deels te
gebruiken zonder schriftelijk toestemming van Sloepen-lunch.
PUR-SER Nigtevecht.